DUURZAAM UITGEEST ENERGIE COÖPERATIE

LOKAAL IS HET IDEAAL

/

Gratis bespaarbox

U kunt kiezen uit twee boxen ter waarde van ruim 30 euro, met verschillende energiebesparende maatregelen, zoals isolatiefolie, tochtstrips maar ook lampen en een waterbesparende douchkop

Bespaarbox A

Inhoud van box A:

 • Tochtstrip: Deze zelfklevende tochtstrip beschermt tegen tocht en koude. Het gat tussen het raam en de muur wordt opgevuld. De warmte in huis gaat dan niet meer verloren waardoor u energie bespaart op huisverwarming.
 • Radiatorfolie: Plaats de radiatorfolie achter de radiatoren en voorkom hierbij dat de warmte in de gevel verdwijnt.
 • Deurdranger: Plaats de deurdranger over de bovenzijde van een scharnier of plaats de deurdranger over het schroef accessoire in het kozijn heen.
 • Radiator-ontluchter: Door het lucht uit de radiator te verwijderen verwarmd de cv-installatie efficiënter en comfortabeler.
 • Tijdschakelklok 24 uur: Reduceer het energieverbruik door aan te geven op welke tijdstippen van de dag een apparaat in- of uitgeschakeld moet zijn.
 • Doordrukstekker: Deze Enkele Doordrukstekker onderbreekt de stroomtoevoer en voorkomt sluipstroom! Het is zowel een verklikker als een schakelaar.
 • Dimbare LED-kogellamp 3,6 watt: LED-verlichting is de duurzaamste optie voor het (dim)licht in huis. Let op, traditionele dimmers zijn vaak niet geschikt voor LED.
Bespaarbox B

Inhoud van box B:

 • Waterstraalbegrenzer kraan: Bespaar (warm)water door de waterstroming naar maximaal 6 liter per minuut te reduceren. Plaats de begrenzer aan het uiteinde van de kraan en/of douche.
 • PIR Sensor Lamp: De lamp gaat aan indien er iemand langs loopt, handig voor ruimtes waar een korte verblijfstijd normaal is.
 • Tijdschakelklok 24 uur: Reduceer het energieverbruik door aan te geven op welke tijdstippen van de dag een apparaat in- of uitgeschakeld moet zijn.
 • Deze Enkele Doordrukstekker onderbreekt de stroomtoevoer en voorkomt sluipstroom! Het is zowel een verklikker als een schakelaar.
 • Dimbare LED-lamp, warm-wit 6 watt: LED-verlichting is de duurzaamste optie voor het (dim)licht in huis. Let op, traditionele dimmers zijn vaak niet geschikt voor LED.
 • Dimbare LED-lamp met halogeenfitting 4,9 watt: Speciaal voor een lichtpunt waar een halogeenlamp geïnstalleerd was. De armatuur kan behouden blijven.

Wij leveren de bespaarbox af bij u thuis. gebruik hiervoor onderstaand aanvraagformulier

Gratis online speedscan

Woon je in Uitgeest en wil je op weg geholpen worden met het verduurzamen van je huis?

Als je je aanmeldt, krijg je een link over de mail met de aangevraagde dag en tijd van de afspraak. Op die manier zie je de energiecoach op je eigen beeldscherm en kun je ook het invulscherm zien wat samen doorlopen wordt. Het resultaat is een stappenplan in de mail. Doe er je voordeel mee!

Na 20 minuten weet u hoe uw woning verduurzaamd kan worden.

Tijdens de online speedscan krijg je een advies om een eerste (of volgende) stap te zetten in de verduurzaming van je woning.

Samen met een energiecoach van Duec wordt middels eigen inbreng (status van de woning, welke verduurzamings stappen zijn al gezet, wat is het gas en elektriciteitsverbruik) en intelligente software van Duurzaam Bouwloket een analyse gemaakt van uw woning. Het resultaat zal zijn een rapport met daarin een stappenplan voor (verdere) verduurzaming van uw woning.

Aanmelden voor een speedscan kan met behulp van onderstaand formulier