GroeneEnergie

DUURZAAM UITGEEST ENERGIE COÖPERATIE

Energie van Uitgeest – Voor Uitgeest

Stap over op 100% groene energie

  • Duurzaam
  • Scherp tarief
  • Makkelijk overstappen
  • Stroom in Noord Holland opgewekt
  • Opbrengst in Uitgeest besteed
  • Voor particulier en bedrijven

Sluit je nu aan bij Greenchoice via DUEC

DUEC heeft een overeenkomst gesloten met groene energieleverancier Greenchoice.

Greenchoice levert duurzame energie  en geeft voor iedere DUEC-klant een bijdrage ter verduurzaming van Uitgeest. De opbrengst van DUEC wordt besteed aan duurzame projecten in Uitgeest. Dit kost u als klant niets.

Greenchoice heeft als doel het gebruik van groene energie in Nederland te stimuleren (zie de website). We werken hierbij samen met de Noord Hollandse Energie Coöperatie (NHEC).

U kunt alleen via DUEC klant worden van Greenchoice als u tegelijk lid bent of wordt van DUEC. Als u via onze site een overstapformulier invult, beschouwen wij u als lid. Het lidmaatschap van DUEC bedraagt € 20 per jaar.


Overstappen (voor nieuwe klanten) is eenvoudig met onderstaande button.

Neemt u al energie af van Greenchoice en wilt u DUEC steunen?

Geef dan met het formulier hiernaast uw klantnummer van Greenchoice aan ons door.

Dan regelen wij dat uw lidmaatschap van Greenchoice vooortaan via DUEC loopt. Voor u verandert er niets.

&Tarieven stroom en gas altijd lager dan die van de traditionele regionale leverancier
Het kortingsgarantie-tarief biedt u altijd 0,25 eurocent korting per kWh elektriciteit en per m³ gas ten opzichte van de variabele tarieven van de regioleverancier. U kunt ook kiezen voor de producten 100% Nederlands Wind en 100% Nederlands Groen. Als u klant wilt worden via DUEC , vragen wij u dat te doen met behulp van  het formulier. Op die manier kan Greenchoice registreren dat u bij ons hoort en steunt u onze doelen.

Greenchoice stuurt u een bevestiging en neemt ook contact op met uw huidige leverancier om u als klant om te zetten. Hierdoor betaalt u dus nooit dubbel. Na uw overstap stelt Greenchoice het voorschotbedrag vast aan de hand van uw energieverbruik. U kunt dit altijd gemakkelijk naar eigen wens aanpassen.

Groen en goed bezig.
Elk jaar laat Greenchoice uitgebreid onderzoek doen onder een paar duizend klanten en niet-klanten naar wat mensen belangrijk vinden als het gaat om energie en hun energieleverancier. Zo kunnen we mensen nog beter helpen bij hun keuze voor groene energie en bij energie besparen en zelf opwekken. Lees hier de klantwaardering van Greenchoice.

Energie
DUEC-partner Greenchoice levert 100% duurzame energie aan inwoners en bedrijven in Uitgeest. Wat maakt dat zo bijzonder?

Duurzame stroom uit Noord-Holland
Door klant te worden van Greenchoice via DUEC bent u ervan verzekerd dat u duurzame stroom krijgt uit Noord-Holland, als u daarvoor kiest via de Greenchoice-site.

Op de website van Greenchoice vindt u een interactieve kaart waarop u als klant kunt aangeven van welke duurzame energiebron in Noord-Holland u stroom wilt afnemen. Overigens werkt dit virtueel: u krijgt niet daadwerkelijk deze stroom geleverd, maar de hoeveelheid stroom die u gebruikt wordt afgetrokken van de hoeveelheid stroom die de bron (bijvoorbeeld een windmolen van Greenchoice) opwekt. Ondertussen werkt DUEC met uw steun aan een toekomst waarin we als coöperatie onze eigen energie opwekken die we vervolgens aan onze leden kunnen leveren.

Opbrengst wordt in  Uitgeest besteed
De opbrengst van DUEC wordt besteed aan duurzame projecten in Uitgeest. Door energie af te nemen van Greenchoice via DUEC draagt u dus bij aan een duurzamere provincie. DUEC is een coöperatie zonder winstoogmerk.