Kortingscode

DUURZAAM UITGEEST ENERGIE COÖPERATIE

Energie van Uitgeest – Voor Uitgeest

Korting op tochtstrips

TIJDELIJKE KORTINGSCODE voor TOCHTOPLOSSINGEN (september, oktober en november!)

Enorm Siro aan de Middelweg 110 in Uitgeest ondersteunt deze verduurzamingsstap in samenwerking met Elton BV door de bewoners van Uitgeest 20% korting  te bieden op het assortiment Ellen tochtstrippen. Geef als klant aan dat je gebruik wilt maken van de korting met de DUEC-actie. Deze actie loopt van september t/m november.

Isolatie kan tussen de 20 en 50% besparing opleveren in het gasverbruik! Kijk voor meer informatie en montage-handleiding op de website van Ellen: of bekijk de volgende video’s voordeuren, achterdeuren en binnendeuren.

Behalve voor een lagere energierekening en een beter energielabel, zorgt isolatie voor veel meer wooncomfort: een warmer huis in de winter en een koeler huis in de zomer. Maar let wel op dat je de woning voldoende ventileert voor een gezond leefklimaat.


Korting op radiator ventilator

Met radiatorventilatoren warmt je huis sneller en met minder energie op. Hierdoor kan je Cv temperatuur omlaag. Radiatorventilatoren zijn bij meerdere leveranciers te koop, zoals bij Speedcomfort, Heatfan en Climatebooster.

Via DUEC krijg je een korting van 25% op radiatorventilatoren van Speedcomfort. De actiecode is DUEC2022 op de website www.speedcomfort.nl

Tip: Verlaag je CV water temperatuur voor een optimale besparing. Door het verlagen van de temperatuur is er minder warmtestraling, maar de ventilator zorgt ervoor dat er toch voldoende warmte de kamer in komt. Kijk voor meer informatie op ‘duurzaam verwarmen’.


Korting op slimme thermostaat

Scherpe aanbieding op een slimme thermostaat van Honeywell EVO-Home. Hierdoor kan de temperatuur per kamer worden ingesteld en op afstand geregeld. Handig voor meer comfort en om energie te besparen. Deze is via de slimme CV actie te bestellen.