Slimme Buur

Waar buren elkaar adviseren over energie besparen.
 www.slimmebuur.nl

Wilt u ook uw woning isoleren of voorzien van zonnepanelen zodat uw energieverbruik omlaag gaat en uw wooncomfort verbetert? En een bijdrage leveren aan CO2 vermindering wat goed is voor ons milieu en onze nakomelingen? Bent u op zoek naar eerlijke verhalen, ideeën en betrouwbare uitvoerders? Misschien is SlimmeBuur iets voor u. Iedereen die zijn buren graag een handje helpt door ervaringen te delen, kan zich aanmelden op de website. En iedereen die vragen heeft, kan op de kaart zijn eigen SlimmeBuur zoeken en een berichtje sturen. Klinkt simpel, en dat is het ook!

Wie of wat is SlimmeBuur

SlimmeBuur is een initiatief van klimaatstichting HIER. HIER helpt je slimme keuzes te maken die ook goed zijn voor het klimaat. Zoals bijvoorbeeld energie besparen. HIER doet dit helemaal onafhankelijk en zonder commercieel belang.

DUEC is natuurlijk uw SlimmeBuur in Uitgeest. Onze Energiecoaches staan klaar om u te adviseren over bijvoorbeeld de aanpak van het isoleren van uw woning, of het plaatsen van zonnepanelen en warmtepompen. Samen kunnen we werken aan een beter milieu en een hoog wooncomfort.

Similar Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *