Vrijwilliger worden

DUURZAAM UITGEEST ENERGIE COÖPERATIE

Energie van Uitgeest – Voor Uitgeest

Vrijwilligers gezocht

Heb je een groen hart en zin in het verduurzamen van Uitgeest? Het communicatieteam zoekt een vrijwilliger die handig is met social media en daarop goed kan communiceren. Verder zoeken we altijd energiecoaches en vrijwilligers die willen helpen met het realiseren van een collectief zonnedak.

Actieve social media expert

Werkgroep Communicatie zoekt social media expert Wil jij van je hobby je werk maken en ben je goed in communicatie op social media? Heb je ervaring met het posten van pakkende berichten op FB, Twitter en Instagram? Wil je bijdragen aan een beter klimaat en een groener Uitgeest? Reageer dan op de vacature en kijk hier voor meer informatie.

Zonnige kracht voor collectief zonnedak

Werkgroep Zon op Uitgeest zoekt zonnige kracht Wil jij je inzetten voor het realiseren van collectieve zonnepanelen op een groot dak? Zon op Uitgeest werkt momenteel aan het realiseren van een collectief zonnedak bij een boerenbedrijf en een school. Ben je voorstander van een groen en duurzaam Uitgeest en wil je projectmatig werken? Reageer dan op deze vacature en kijk hier voor meer informatie.

Energiecoaches gezocht voor verduurzaming woningen

Werkgroep Duurzame Woningen zoekt energiecoaches. Heb je ervaring in het verduurzamen van je eigen huis of heb je wel de technische bagage maar weet je nog niet waar te beginnen? Je krijgt een uitgebreide online training van vier dagdelen waarin alle aspecten worden behandeld van isolatie tot installatie en ook de financiële en gesprekstechnische aspecten aan bod komen. Hierna ben je in staat zowel aan de keukentafel als online gesprekken te voeren met dorpsgenoten over het verduurzamen van hun huis.

Energiecoach / vrijwilliger worden: