Warmtepompen vergelijken

Warmtepompen vergelijken

Met Warmtepompvergelijker.nl is Nederland een vergelijkingssite rijker. Op het platform worden nu de warmtepompen van zes fabrikanten met elkaar vergeleken. Oprichter Jan van Rooijen wil dit aantal snel uitbreiden.

Van Rooijen ervaarde zelf in de praktijk dat het niet eenvoudig is om de juiste warmtepomp-oplossing voor zijn huis te vinden en vond dat het tijd was voor een plek die de consument overzicht biedt tussen het vele aanbod. Het platform vereenvoudigt de keuze aan de hand van een woningscan en brengt consumenten desgewenst in contact met fabrikanten en installateurs.

Op warmtepompvergelijker.nl  kunnen nu de specificaties en beschrijvingen van warmtepompen van Daikin, Remeha, Viessmann, Ferroli, Panasonic en Mitsubishi Electric worden vergeleken. Het platform behoudt zelf een onafhankelijke rol. “De vergelijker is puur gebaseerd op de gegevens van de producten. De deelnemende fabrikanten hebben geen invloed op de uitkomsten,” zegt Van Rooijen, die een jaar gewerkt heeft aan de site.

Er kan worden vergeleken op diverse eigenschappen. Verder biedt de website antwoorden op de meest gestelde vragen die er zijn over warmtepompen via eenvoudige animatie-video’s. De ambitie is om in de komende maanden het aantal deelnemende fabrikanten nog uit te breiden, zodat door consumenten een nóg bredere marktvergelijking kan worden gemaakt.

Comments are closed.