Isolatie actie

DUURZAAM UITGEEST ENERGIE COÖPERATIE

Energie van Uitgeest – Voor Uitgeest

Isoleren bespaart energie en kosten

Hoe is uw woning geïsoleerd? Steeds meer mensen denken hierover na. Want betere isolatie van uw huis levert u meer comfort en energiebesparing op en dat ziet u terug in de energierekening. Bijkomend voordeel: isolatie gaat lang mee en heeft geen onderhoud nodig. Met betere isolatie maakt u uw woning klaar voor de toekomst. Want we gaan allemaal vroeg of laat overstappen op een alternatieve, duurzame warmtevoorziening, zoals een warmtepomp of afname van een warmtenet. Door de extra isolatie van uw huis kunt u ook hierop besparen.

Een indicatie hoeveel u kunt besparen vindt u op de website van Milieu Centraal

Unieke samenwerking tussen DUEC en KOSTON, gecombineerd met extra isolatie subsidie

Duurzaam Uitgeest Energie Coöperatie (DUEC) en Koston Nederland B.V. werken samen om de isolatie-actie mogelijk te maken. Denk hierbij aan eenvoudig te realiseren spouwmuur-isolatie van de gevel, maar ook aan dak- en bodemisolatie en zelfs kierdichting. Voor oudere huizen is extra isolatie onder de dakpannen interessant.

Wat is mogelijk in uw woning?

U wilt weten wat de mogelijkheden zijn om uw dak, vloer of muur te isoleren?

Lees onze gezamenlijke digitale uitgebreide folder over alle isolatie mogelijkheden.

Voordelen isoleren woning

  • Isolatie aanbod Koston in samenwerking met Duec.
  • Een compleet aanbod om comfortabeler en duurzamer te wonen.

  • De investering is gering en wordt in zo’n 5 jaar terugverdiend.

  • Spouwmuurisolatie zeer interessant, geen troep in huis en in 4 jaar terugverdiend. – Uw woning wordt behaaglijker dus meer comfort.

  • Uw energierekening wordt lager en uw woning meer waard.

  • Uw woning is klaar voor de toekomst en klaar voor een duurzame warmtevoorziening.

  • Geen aanbetaling nodig

Kosteloos lidmaatschap

Door deel te nemen aan deze actie krijgt u een gratis lidmaatschap van DUEC voor de rest van het kalenderjaar. In die periode ontvangt u gratis onze maandelijkse nieuwsbrief. Na dat jaar wordt het lidmaatschap automatisch omgezet in vrienden van DUEC. Ook dit is gratis en u blijft de nieuwsbrief ontvangen, tenzij u aangeeft dit niet meer te willen. U kunt er ook voor kiezen om voor
€ 20 per jaar lid van DUEC te blijven. Daarmee krijgt u niet alleen een stem in onze projecten maar kunt u ook als eerste profiteren van nieuwe acties en  subsidies, en helpt u mee aan verduurzaming van Uitgeest. Wij zijn blij met uw steun!

Na een huisbezoek waarbij uw woning wordt geinspecteerd ontvangt u uw vrijblijvende voordelige actie-offerte.  

Vraag een offerte aan m.b.v. onderstaand formulier!

Corona: zowel het huisbezoek voor offerte als de eventuele daadwerkelijke werkzaamheden zullen corona-veilig volgens regels RIVM worden uitgevoerd.


Laat u inspireren door bewoners die al klaar zijn voor de toekomst. Kijk op: Kijkduurzaam.nl en/of Duurzame huizenroute.nl

Video webinar van de isolatieactie